Építőanyag szállítás Budapesten


Építőanyag és Ömlesztett áru szállítással kapcsolatos információk:

– Az ömlesztett árut (Homok, Sóder, Kavics, Murva, Termőföld) kizárólagbillenőplatós kisteherautóval szállítjuk ki, a gyorsan és praktikusabb munkavégzés érdekében.

– Építőanyag szállítással kapcsolatosan, rendelkezésükre tudunk bocsájtani zárt, nyitott és billenő platós kisteherautókat is.

– Telephelyünk Budapesten van (XX. kerület), ebből adódóan az építőanyag szállítással kapcsolatos szolgáltatásaink fő területe a főváros és környéke.

– Tehergépjárműveink 3.5 tonna össztömegűek, így behajtási kötelezettség nélkül mehetnek a fővárosban és környékén.

– Az aktuális építőanyag árakról, kérjük telefonon vagy emailben érdeklődjön.

– A szállítandó építési anyag vagy ömlesztett áru összsúlya, maximum 2 tonna lehet kanyaronként.

Miért jó Önnek, ha minket hív építőanyag és ömlesztett áru szállítással kapcsolatban:

– Az otthonából megrendelheti azon építőanyagokat amire éppen szüksége van, mi a megrendelést követően kiszállítjuk Önnek, fizetni csak a rendelési helyszínen kell.

– Magyarán nem kell elmennie egy tüzép telepre kifizetnie az építési anyagot, hanem cégünk ezt megelőlegezi, és a címre szállítás után ráér kifizetni.

– Természetesen a megrendelt áruról számlát viszünk, amitaz árut kibocsájtó tüzép telepen állítanak ki, nekünk pluszban csak a szállításért fizet.

– Cégünk kisteherautókkal dolgozik Budapesten és környékén, ebből adódóan sehol nem kell a behajtási engedéllyel bajlódnunk.sóder, homok, cement szállítása Budapesten - TiciTransport

Építési anyag, ömlesztett áru (Szóródó anyag) megrendelésének menete, szállítással együtt:

– Felhívja cégünket a kapcsolat menüpontban található telefonos elérhetőségeink egyikén, vagy közvetlen üzenetet is küldhet részünkre.

– Tájékoztatjuk Önt az aktuális építőanyagokkal kapcsolatos árakról, és természetesen tanácsot is adunk, amennyiben nem tudná pontosan mire is van szüksége.

– Amennyiben megbeszéltük a szállítandó építőanyaggal (Pl. Tégla, Homok, Sóder, Faáru, Cement, Zsákos építőanyag, stb.) kapcsolatos részleteket, cégünk kiszállítja Önnek a megrendelt árut.

– A megrendelés címén átadjuk a vevő részére a tüzép telepen kiállított építési anyagokról, ömlesztett áruról kapott számlát, amit cégünk felé a szállítási díjjal együtt kiegyenlít. Magyarán Ön kényelmesen otthonról megrendelheti az szállítást, nem kell fáradnia azzal a dologgal, hogy bejön a tüzép telepre kifizetni a szükséges építési anyagok árát, hanem ezt majd cégünk felé, a szállítási címen kiegyenlíti a fuvardíjjal együtt.

Mit tartalmaz az Alapárunk – Építőanyag illetve Ömlesztett ár (Szóródó anyag) szállításnál:

– Alapáraink a megrendelés címénél, a tehergépjármű mellé történő lepakolást, ömlesztett áru esetében pedig a leborítást tartalmazza.

– Természetesen amennyiben udvarra, építési területre is be lehet állni teherautóval, akkor ott pakolunk le, illetve az ömlesztett árut (szóródó anyagot) ott borítjuk le.

Különböző építőanyagok szállítása, a teljesség igénye nélkül:

– Különböző szigetelőanyagok: Sima, Tekercses, Lépésálló

– OSB lap

– Gipszkartontégla, homok, cement, sóder szállítása Budapesten

– Nyílászárók

– Áthidalók

– Tető zsindely , Tető Cserép

– Zsalukő, Tégla, Ytong tégla

– Különböző térkövek és szegélykövek

Zsákos építőanyagok:

– CementTiciTransport építőanyag és ömlesztett áru szállítása Budapesten

– Mész

– Zsákos sóder

– Zsákos homok

– Zsákos vakolóanyag

– Zsákos falazóhabarcs

– Zsákos falazóanyag

– Zsákos betonépítési anyagok szállítása budapesten kedvező árakon

– Padlókiegyenlítők

– Csemperagasztók

Szóródó anyagok (Ömlesztett áru):

– Sóder (Méretek: 0-4, 0-8, 0-24 / Osztályozott sóder)

– Homok (Méret: 0-1 / Mosott homok)

– Termőföld

– Kulé kavics

cement és ömlesztett áru szállítás budapesten

– Tört kavics

– Murva

Fa és Fűrészáru:

– Lambéria

– Hajópadló

– Fenyő és Fűrészáru

– Tetőléc (sima és Bramac)

– Egyéb faáru

Vas és Bádogáru:

– Betonvas

– Térháló

– Zártszelvények

Építőanyag és ömlesztett áru szállítással kapcsolatosan, kérjen ajánlatot akár azonnal!

TiciTransport – Az Ön megbízható partnere az Áruszállításban

Építési anyag és ömlesztett áru szállításával kapcsolatos, díjmentes kiszállási területeink Budapesten, a teljesség igényével:

I. kerület (Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), II/a. rész (Pesthidegkút), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület (Ferencváros), X. kerület (Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota), XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület (Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), XXIII. kerület (Soroksár)