Melyiket válasszam?


Konténer rendelés

vagy Teherautós hulladékszállítás

Melyiket válasszam?

Gyorsaság – Megbízhatóság – Szakértelem

Munkáinkra GARANCIÁT vállalunk

Ami másnak lehetetlen, számunkra csak napi rutin!

Elöljáróban leszögeznénk, hogy cégünk kizárólag teherautóval és kézi rakodással történő sittszállítással és lomtalanítással foglalkozik, konténeres sittszállítással nem.

Szolgáltatásunk Budapest egész területén elérhető, valamint Pest megye számos településén egyaránt.

Ezen az oldalon összegyűjtöttünk minden olyan lényeges információt, ami az Önnek megfelelő szolgáltatás kiválasztását megkönnyítheti.

Amennyiben mégsem tudná eldönteni, hogy melyik szolgáltatás lehet az Ön számára megfelelő választás, akkor nyugodtan keressen minket telefonon vagy emailben, és részrehajlás nélkül fogunk segíteni.

Konténer rendelés Budapesten és Pest megyében - Tici Transport

Mi nem csak nagy szavakkal dobálózunk. Ha minket választ, akkor az itt leírtakat be is bizonyítjuk!
Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre sincs szükség

Konténer rendelés, akár azonnal
Konténeres sittszállítás Budapesten és Pest megyében - Tici Transport
Konténer megrendelése

Budapesten INGYENES kiszállás

Vannak akik piacvezetőnek mondják magukat… RÓLUNK AZ ÜGYFELEINK MONDJÁK!

Zsákos sittszállítás és lom elszállítás Budapesten és Pest megye számos településén egyaránt.
Építési törmelék elszállítása konténer kihelyezése nélkül, kézi rakodással és tehergépjárművel - Tici Transport
Sittszállítás és Lomtalanítás vélemények - Tici Transport
Nálunk nincsenek rejtett költségek és egyéb nem várt felárak

Mi a különbség a Konténeres sittszállítás és a Teherautós hulladékszállítás között?

Például a teherautóval történő sitt és lom elszállítás (más néven Platós sittszállítás) esetében, amivel cégünk is foglalkozik, nincs szükség területfoglalási engedély beszerzésére, mivel konténer kihelyezésére nem kerül sor.

Akár a rakodás teljes folyamatát megoldjuk partnereink helyett. Számunkra nem probléma, ha a felgyülemlett hulladékot pincéből vagy emeletről kell kitermelnünk, mondhatni hogy ez az egyik legnagyobb erősségünk.

Rendelkezésünkre állnak olyan egyedi technikai felszerelések, amelyekkel a sitt és lom kitermelésének folyamatát jelentősen csökkenteni tudjuk, ezáltal a megrendelőinknek jelentős időt tudunk megtakarítani.

Magyarán egy olyan komplex hulladék kitermelési és elszállítási folyamatot végzünk, ahol tényleg csak annyi a teendője partnereinknek, hogy felhívnak minket, és mi minden mást megoldunk.

Természetesen a felgyülemlett törmelék bezsákolását is ránk bízhatja, ha erre nincs kapacitása vagy ideje, és ha a hulladék bezsákolása egyáltalán szükséges, mert nem minden helyzetben kell az elszállítandó sittet vagy lomot zsákokba tölteni.

Bízza ránk a felgyülemlett bontási vagy bármely egyéb nem veszélyes hulladékának elszállítását, mert kiemelkedő szakértelmünkkel garantáltan az Önök hasznára leszünk, és munkáinkra garanciát vállalunk.

Fontosnak találtuk, hogy ennek a két szolgáltatásnak az összehasonlításával részletesebben foglalkozzunk, ugyanis az a tapasztalatunk, hogy a hozzánk forduló partnerek legalább 80%-ának fogalma sincsen, hogy a sittszállításnak és lomtalanításnak van egy ilyen alternatívája is, ahol nem kell konténert rendelni ahhoz, hogy a felgyülemlett hulladék elszállításra kerüljön, és sok egyéb tényező miatt is, a teherautós sittszállítás és lomtalanítás, egy jobb választás lehet, mint a konténer rendelése.
Egyedülálló technikai felszerelésekkel

Sitt elszállítás konténer megrendelése nélkül
Sitt szállítás teherautóval (Platós sittszállítás és lomtalanítás)
Sittszállítás Budapesten kézi rakodással

Sitt és Lom kitermelés – Pincétől a Padlásig

Ha minket választ akkor…

Nem kell attól tartania, hogy a munkafolyamat elhúzódik.

Nem kell attól tartania, hogy nem a megbeszéltek szerint fog történni a munkavégzés.

Nem kell attól tartania, hogy nem a megfelelő helyre fog kerülni az elszállított hulladék.

Nem kell attól tartania, hogy munkatársaink nem a maximális odafigyeléssel fogják elvégezni a munkát.

Nem kell attól tartania, hogy egyéb olyan nem várt költségek lesznek, amik előzetesen nem lettek egyeztetve.

Teherautós sittszállítás és lomtalanítás megrendelése BudapestenTeherautóval és Kézi rakodással – Konténer kihelyezése nélkül

Konténer kihelyezése nélkül

Konténer rendelés árak vs. Platós sittszállítás és lomtalanítás árak – Mikor melyik éri meg jobban?

Nem mondjuk azt, hogy a konténer rendelésnél, mindig egy sokkal jobb alternatíva, a tehergépjárművel történő sitt és lom elszállítás, mert ez nem igaz. Viszont ami tény, hogy sokkal de sokkal kényelmesebb, időtakarékosabb, és kevesebb szervezést igénylő szolgáltatás, mivel itt mi komplexen megoldjuk a sitt elszállítás teljes folyamatát, Önnek semmi más dolga nincsen csak felhívni minket.

Nem kell bajlódnia a területfoglalási engedélyek beszerzésével, nem kell harcolnia a szomszédokkal, hogy hova helyezze ki a konténert. Egyszerűen csak felhív minket, és mi megoldjuk a felmerülő problémát.

Ezért nehéz az árakat összehasonlítani, mert a két szolgáltatás teljesen különböző. Kis mennyiség esetében, mondjuk 2-3 köbméterig, nem is lehet kérdés, hogy a teherautós sittszállítás és lomtalanítás, egy sokkal kedvezőbb áru szolgáltatás, mint a konténer rendelés. Nagyobb köbméterek esetében, meg abszolút szituáció függő…

Sokat számít, hogy van-e segítsége a sitt és lom kitermeléséhez, vagy esetleg a konténert egyáltalán le tudják tenni, a felgyülemlett hulladék közelében. Ez a belvárosban sokszor nem egyszerű feladat, de ezért vagyunk mi, hogy a 3.5 tonna össztömegű tehergépjárműveinkkel, még a legszűkösebb utcákba is gond nélkül behajtunk, és megoldjuk a ránk bízott hulladékszállítási feladatokat.
Meglepetések helyett menjen biztosra!

sitt konténer rendelés
lomtalanítás Budapesten konténer nélkül
Zsákos sittszállítás rakodással

Sittszállítás? Lomtalanítás? Akkor a Tici Transport lesz a nyerő választás!