Sittszállítás – Lomtalanítás Árak

Gyorsaság Szakértelem Megbízhatóság

Rejtett költségek nélkül

Munkáinkra GARANCIÁT vállalunk

1 köbméternyi inert hulladék

(tiszta sitt, építési törmelék)

Ár: 11.000 Ft / m3

Akciós Ár: 10.000 Ft / m3

1 köbméternyi vegyes hulladék

(lom, papír, műanyag, üveg, fa, vas, gipszkarton, stb.)

Ár: 14.000 Ft / m3

Akciós Ár: 13.000 Ft / m3

(Áraink nettó árak, így a fenti árakat még az ÁFA-költsége terheli!)

Sittszállítás? Lomtalanítás? Akkor a Tici Transport lesz a nyerő választás.

(Budapest egész területén Kiszállási díj NINCSEN! Sittszállítás esetében az alap díjunk: 10.000 forint, ha csak 1/2 köbméter az elszállítandó hulladék, akkor is ennyit számolunk. A sittet, lomot, hulladékot, építési törmeléket kisteherautóval szállítjuk el, konténer kihelyezésével nem foglalkozunk!)

Vannak akik piacvezetőnek mondják magukat…

Rólunk az ügyfeleink mondják

dino rambo
dino rambo
2023-05-18
Gyors vàlasz, pontossàg, gyorsasàg , kedvessèg . Nagyon meg voltam elègedve. Egy nagyon korrekt cèg ami ma màr ritka! Csak igy tovàbb Tici csapat!
Balázs Molnár
Balázs Molnár
2023-05-16
A kollégák gyorsak voltak és udvariasak.
Gabor Goszleth
Gabor Goszleth
2023-04-28
Profi, gyors, korrekt társaság.
Júlia Herpai
Júlia Herpai
2023-04-14
Elképesztően korrekt cég, profi szolgáltatás. Pontosak, kedvesek voltak, és mivel kevesebb lett a mennyiség, mint gondoltuk, az előzetesen megbeszélt árhoz képest (ami egyébként is teljesen korrekt lett volna), kevesebbet fizettünk. Csak ajánlani tudom.
Joacim Attila Horvath
Joacim Attila Horvath
2023-04-12
Már másodszor dolgoztunk együtt, és most is nagyon kedvesek és professzionálisak voltak. Mindenkinek ajánlom!
Geza Csiszár
Geza Csiszár
2023-03-24
Nagyon köszönjük, korrekt, gyors, megbízható cég!
János Glück
János Glück
2023-03-23
Pontosság, elképesztő gyorsaság, kedves ügyintéző, barátságos szállítók és árak. Bátran ajánlom őket bárkinek! Én maximálisan elégedett voltam velük.
lomtalanítás garanciával
Sittszállítás garanciával
Hulladékszállítás garanciával

Munkáink

Sittszállítás munkáink megtekintése 2. Sittszállítás munkáink megtekintése
Hulladékszállítás munkáink megtekintése Hulladékszállítás munkáink megtekintése 2.
Lomtalanítás munkáink megtekintése 2. Lomtalanítás munkáink megtekintése

Sittszállítás és Lomtalanítás GARANCIÁVAL

Amennyiben nincs velünk megelégedve, abban az esetben a rakodási díjat teljes egészében elengedjük.

Semmi mást nem kell tennie, csak a munkavégzés helyszínéről jeleznie kell felénk telefonon, amíg a munkatársaink még nem jöttek el, és nem történt meg a munka kifizetése, hogy mi volt a probléma cégünkkel.

Ha nem elégedett az elvégzett munkával, abban az esetben csak és kizárólag az elszállított sitt vagy lom köbméter díját kell kifizetni, a felgyülemlett hulladék kitermelését nem kell megfizetnie.

Zsákos sittszállítás és lomtalanítás pincétől a padlásig, konténer nélkül, rakodással.
Kapcsolat

Lomtalanítás és sitt elszállítás kézi rakodással és teherautóval konténer kihelyezése nélkül, Budapesten és Pest megyében egyaránt.

Fontos információk Sittszállítással és Lomtalanítással kapcsolatban:

Alapáraink tartalmazzák az udvari, illetve a földszinti rakodási díjat is, amennyiben az elvitetni kívánt sitt vagy lom 20 méteres körzetében tudunk parkolni a tehergépjárműveinkkel.

Vannak kivételes esetek, amikor mindenképpen számolunk rakodási díjat még akkor is, ha a kitermelendő sitt vagy lom, könnyen megközelíthető helyen van, és a tehergépjármű 20 méteres körzetébe esik. Az ilyen esetek nagyon ritkák, de példának okáért vehetjük a télen összefagyott nagyobb mennyiségű bontási és egyéb nem veszélyes hulladék kitermelését udvarról.

Alapáraink tartalmazzák a hulladéklerakási díjat is. Ha minket hív, biztos lehet benne, hogy semmi olyan rejtett költség nem fog felszámolásra kerülni, amelyről a megrendelőinket nem tájékoztattuk előzetesen.

Zsákos sittszállítás esetében, 1 köbméternek kb. 30 darab normálisan félig megpakolt sittes zsák felel meg. Ezek a paraméterek nagyon fontosak, mert a hulladéklerakóhelyen, tőlünk is köbméterben veszik át az elszállított építési törmeléket vagy lomot.

Emeletről, pincéből történő hulladék kitermelésre, valamint a sitt bezsákolására óradíjat számolunk, viszont cégünk rendelkezésére állnap olyan technikai eszközök, amelyek a sitt vagy lom elszállításának időtartamát jelentősen csökkenteni tudják, így nem csak időt, hanem pénzt is megtakarítva partnereink részére.

Telefonon illetve emailben történő árajánlatkérés nem tekinthető 100%-ig mérvadó árajánlatnak, mivel pontosat, csak az elvitetni kívánt hulladék helyszíni megtekintése után tudunk mondani. Nagyobb munkák esetében, a helyszíni megtekintést szoktuk javasolni, mert csak így lehet pontos és korrekt árajánlatot készíteni.