Sittszállítás – Lomtalanítás Árak

Gyorsaság Szakértelem Megbízhatóság

Rejtett költségek nélkül

Munkáinkra GARANCIÁT vállalunk

1 köbméternyi inert hulladék

(tiszta sitt, építési törmelék)

Akciós Ár: 10.000 Ft / m3

1 köbméternyi vegyes hulladék

(lom, papír, műanyag, üveg, fa, vas, gipszkarton, stb.)

Akciós Ár: 13.000 Ft / m3

(Áraink nettó árak, így a fenti árakat még az ÁFA-költsége terheli!)

Sittszállítás? Lomtalanítás? Akkor a Tici Transport lesz a nyerő választás.

(Budapest egész területén Kiszállási díj NINCSEN! Sittszállítás esetében az alap díjunk: 10.000 forint, ha csak 1/2 köbméter az elszállítandó hulladék, akkor is ennyit számolunk. A sittet, lomot, hulladékot, építési törmeléket kisteherautóval szállítjuk el, konténer kihelyezésével nem foglalkozunk!)

Vannak akik piacvezetőnek mondják magukat…

Rólunk az ügyfeleink mondják

dino rambo
dino rambo
2023-05-18
Gyors vàlasz, pontossàg, gyorsasàg , kedvessèg . Nagyon meg voltam elègedve. Egy nagyon korrekt cèg ami ma màr ritka! Csak igy tovàbb Tici csapat!
Balázs Molnár
Balázs Molnár
2023-05-16
A kollégák gyorsak voltak és udvariasak.
Gabor Goszleth
Gabor Goszleth
2023-04-28
Profi, gyors, korrekt társaság.
Júlia Herpai
Júlia Herpai
2023-04-14
Elképesztően korrekt cég, profi szolgáltatás. Pontosak, kedvesek voltak, és mivel kevesebb lett a mennyiség, mint gondoltuk, az előzetesen megbeszélt árhoz képest (ami egyébként is teljesen korrekt lett volna), kevesebbet fizettünk. Csak ajánlani tudom.
Joacim Attila Horvath
Joacim Attila Horvath
2023-04-12
Már másodszor dolgoztunk együtt, és most is nagyon kedvesek és professzionálisak voltak. Mindenkinek ajánlom!
Geza Csiszár
Geza Csiszár
2023-03-24
Nagyon köszönjük, korrekt, gyors, megbízható cég!
János Glück
János Glück
2023-03-23
Pontosság, elképesztő gyorsaság, kedves ügyintéző, barátságos szállítók és árak. Bátran ajánlom őket bárkinek! Én maximálisan elégedett voltam velük.

Munkáink

hulladekszallitas_tici_transport_kontener (1) hulladekszallitas_tici_transport_kontener (1) (1)
epitesitormelek_elszallitas_teherautoval_tici_transport (4) epitesitormelek_elszallitas_teherautoval_tici_transport (4) (1)
epitesitormelek_elszallitas_teherautoval_tici_transport (1) epitesitormelek_elszallitas_teherautoval_tici_transport (1) (1)

Sittszállítás és Lomtalanítás GARANCIÁVAL

Amennyiben nincs velünk megelégedve, abban az esetben a rakodási díjat teljes egészében elengedjük.

Semmi mást nem kell tennie, csak a munkavégzés helyszínéről jeleznie kell felénk telefonon, amíg a munkatársaink még nem jöttek el, és nem történt meg a munka kifizetése, hogy mi volt a probléma cégünkkel.

Ha nem elégedett az elvégzett munkával, abban az esetben csak és kizárólag az elszállított sitt vagy lom köbméter díját kell kifizetni, a felgyülemlett hulladék kitermelését nem kell megfizetnie.

Kapcsolat

Lomtalanítás és sitt elszállítás kézi rakodással és teherautóval konténer kihelyezése nélkül, Budapesten és Pest megyében egyaránt.

Fontos információk Sittszállítással és Lomtalanítással kapcsolatban:

Alapáraink tartalmazzák az udvari, illetve a földszinti rakodási díjat is, amennyiben az elvitetni kívánt sitt vagy lom 20 méteres körzetében tudunk parkolni a tehergépjárműveinkkel.

Vannak kivételes esetek, amikor mindenképpen számolunk rakodási díjat még akkor is, ha a kitermelendő sitt vagy lom, könnyen megközelíthető helyen van, és a tehergépjármű 20 méteres körzetébe esik. Az ilyen esetek nagyon ritkák, de példának okáért vehetjük a télen összefagyott nagyobb mennyiségű bontási és egyéb nem veszélyes hulladék kitermelését udvarról.

Alapáraink tartalmazzák a hulladéklerakási díjat is. Ha minket hív, biztos lehet benne, hogy semmi olyan rejtett költség nem fog felszámolásra kerülni, amelyről a megrendelőinket nem tájékoztattuk előzetesen.

Zsákos sittszállítás esetében, 1 köbméternek kb. 30 darab normálisan félig megpakolt sittes zsák felel meg. Ezek a paraméterek nagyon fontosak, mert a hulladéklerakóhelyen, tőlünk is köbméterben veszik át az elszállított építési törmeléket vagy lomot.

Emeletről, pincéből történő hulladék kitermelésre, valamint a sitt bezsákolására óradíjat számolunk, viszont cégünk rendelkezésére állnap olyan technikai eszközök, amelyek a sitt vagy lom elszállításának időtartamát jelentősen csökkenteni tudják, így nem csak időt, hanem pénzt is megtakarítva partnereink részére.

Telefonon illetve emailben történő árajánlatkérés nem tekinthető 100%-ig mérvadó árajánlatnak, mivel pontosat, csak az elvitetni kívánt hulladék helyszíni megtekintése után tudunk mondani. Nagyobb munkák esetében, a helyszíni megtekintést szoktuk javasolni, mert csak így lehet pontos és korrekt árajánlatot készíteni.