Áraink


Sittszállítás – Lomtalanítás Árak

Gyorsaság – Szakértelem – Megbízhatóság

Rejtett költségek nélkül


1 köbméternyi inert hulladék elszállításának díja: 11.000 Ft helyett

(tiszta sitt, építési törmelék)

Akciós Ár: 10.000 Ft / Köbméter


1 köbméternyi vegyes hulladék elszállításának díja: 14.000 Ft helyett

(lom, papír, műanyag, üveg, fa, vas, gipszkarton, stb.)

Akciós Ár: 13.000 Ft / Köbméter

(Áraink nettó árak, így a fenti árakat még az ÁFA-költsége terheli!)Budapest egész területén INGYENES kiszállással

Ügyfeleink mondták rólunk:

Mi vigyázunk az idejére!

Tici Transport lomtalanítás megrendelése vélemények
Tici Transport sittszállítás vélemények
Tici Transport konténer rendelés vélemények


Munkáinkra GARANCIÁT vállalunk

Egyedülálló technikai felszerelésekkel

Lomtalanítás árak - Tici Transport
Konténer rendelés árak - Tici Transport
Sittszállítás árak - Tici Transport

Teherautóval és Rakodással – Konténer kihelyezése nélkül

Cégünk veszélyes áru szállítással NEM foglalkozikFontos információk Sittszállítással és Lomtalanítással kapcsolatban:

Alapáraink tartalmazzák az udvari, illetve a földszinti rakodási díjat is, amennyiben az elvitetni kívánt sitt vagy lom 20 méteres körzetében tudunk parkolni a tehergépjárműveinkkel.

Vannak kivételes esetek, amikor mindenképpen számolunk rakodási díjat még akkor is, ha a kitermelendő sitt vagy lom, könnyen megközelíthető helyen van, és a tehergépjármű 20 méteres körzetébe esik. Az ilyen esetek nagyon ritkák, de példának okáért vehetjük a télen összefagyott nagyobb mennyiségű bontási és egyéb nem veszélyes hulladék kitermelését udvarról.

Alapáraink tartalmazzák a hulladéklerakási díjat is. Ha minket hív, biztos lehet benne, hogy semmi olyan rejtett költség nem fog felszámolásra kerülni, amelyről a megrendelőinket nem tájékoztattuk előzetesen.

Zsákos sittszállítás esetében, 1 köbméternek kb. 30 darab normálisan félig megpakolt sittes zsák felel meg. Ezek a paraméterek nagyon fontosak, mert a hulladéklerakóhelyen, tőlünk is köbméterben veszik át az elszállított építési törmeléket vagy lomot.

Emeletről, pincéből történő hulladék kitermelésre, valamint a sitt bezsákolására óradíjat számolunk, viszont cégünk rendelkezésére állnap olyan technikai eszközök, amelyek a sitt vagy lom elszállításának időtartamát jelentősen csökkenteni tudják, így nem csak időt, hanem pénzt is megtakarítva partnereink részére.

Telefonon illetve emailben történő árajánlatkérés nem tekinthető 100%-ig mérvadó árajánlatnak, mivel pontosat, csak az elvitetni kívánt hulladék helyszíni megtekintése után tudunk mondani. Nagyobb munkák esetében, a helyszíni megtekintést szoktuk javasolni, mert csak így lehet pontos és korrekt árajánlatot készíteni.

(Budapest egész területén Kiszállási díj NINCSEN! Sittszállítás esetében az alap díjunk: 10.000 forint, ha csak 1/2 köbméter az elszállítandó hulladék, akkor is ennyit számolunk. A sittet, lomot, hulladékot, építési törmeléket kisteherautóval szállítjuk el, konténer kihelyezésével nem foglalkozunk!)Meglepetések helyett menjen biztosra!

Konténer rendelés árak Budapest
Tekintse meg sittszállítással és lomtalanítással kapcsolatos aktuális árainkat.
Konténeres sittszállítás árak - Tici Transport

Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre sincs szüksége

Sittszállítás – Lomtalanítás Garanciával

Amennyiben nincs velünk megelégedve, abban az esetben a rakodási díjat teljes egészében elengedjük.

Semmi mást nem kell tennie, csak a helyszínen jeleznie kell felénk telefonon, amikor a munkatársaink még nem jöttek el, és nem történt meg a munka kifizetése, hogy mi volt a probléma cégünkkel.

Ha nem elégedett az elvégzett munkával, abban az esetben csak és kizárólag az elszállított sitt vagy lom köbméter díját kell kifizetni, a felgyülemlett hulladék kitermelését nem kell megfizetnie.Sittszállítás? Lomtalanítás? Akkor a Tici Transport lesz a nyerő választás!

Zsákos sittszállítás árak
Hulladékszállítás árak - Tici Transport
Építési törmelék elszállítás árak

Zsákos sittszállítással és lomtalanítással kapcsolatos, díjmentes kiszállási területeink Budapesten, a teljesség igényével:

I. kerület (Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), II/a. rész (Pesthidegkút), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület (Ferencváros), X. kerület (Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota), XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület (Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), XXIII. kerület (Soroksár)

Pest megyei települések, ahol szintén napi szinten végzünk sittszállítást és lomtalanítást, de van kiszállási díj:

Budaörs, Törökbálint, Érd, Gyál, Vecsés, Diósd, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Pécel, Tököl, Maglód, Kistarcsa, Mogyoród, stb.